Nederlandse Kampioenschappen

1987 - 2023

Nederlandse Kampioenschappen op Radley College

In 2024 organiseert de NRTB voor de 31e keer een Real Grastennisreis naar Engeland. Naast de Nederlandse Real Tennis Kampioenschappen wordt er tevens een tennistoernooi op gras gespeeld en is er ruimte voor een rondje golf, een spelletje fives, squash of racquets. Voor de 15e maal zijn we te gast op Radley College, in Radley vlakbij Oxford.

Informatie ontvangen? Stuur ons een bericht via contact.

Voormalige locaties

Seacourt

Tussen 1987 en 1992 organiseerde de NRTB haar Nationale Real Tennis Kampioenschappen op Seacourt, gedurende welke jaren de spelers een uitstekende training kregen van Chris Bray, Peter Brake en Seacourt's profspeler Peter Dawes. 

Ned Danby, zijn zoon Nick en andere Seacourt-leden toonden oprechte interesse in de vooruitgang die alle Nederlandse spelers maakten en keken regelmatig naar de halve finales en finales van de dedans.

Hayling Island, July 1986The first group of Dutch real tennis players visiting England

The Oratory

Tussen 1993 en 2008 werden de Nederlandse RTA-kampioenschappen gehouden in The Oratory. Met dank aan Lady Rose werden een aantal kampioenswedstrijden ook gespeeld in de prachtige, historische setting van de Hardwick House-tennisbaan. The Oratory, met zijn eersteklas sportfaciliteiten, zoals graveltennisbanen, 9-holes golfbaan en het overdekte zwembad, heeft een groot aantal deelnemers aangetrokken. Het meest voorkomende aantal spelers dat heeft deelgenomen aan de Nederlandse RTA-kampioenschappen vanaf 1993, ligt tussen 15-20. Theo Bollerman en Feikje Nassy hebben verreweg het grootste aantal titels gewonnen.

Tennis op de Oratory baan