Nieuws

Paul Bollerman en Hugo van de Meer
John Verschragen en Theo Bollerman

De NRTB feliciteert de nieuwe Nederlandse Kampioenen 2019!

Paul Bollerman behield zijn titel na een zeer goede spannende wedstrijd van hoog niveau tegen Hugo van der Meer. Bij de dames won Stephanie Zaaijer de 3 poule wedstrijden overtuigend. Marian van Koesveld werd tweede. Saskia Bollerman kon haar titel helaas niet verdedigen door een blessure. De handicap dubbels werden gewonnen door Marian van Koesveld en Erik Gunter in een finale waar ze een handicap van -30 30 moesten overwinnen tegen Marly van Otterloo en William Daw. 

Het Heren toernooi was dit jaar over de breedte enorm versterkt. Geweldig om zoveel nieuwe, enthousiaste spelers te mogen verwelkomen! De finale Heren Plate werd door Niek Verbruggen gewonnen, Sander Boersma werd tweede. Ook bij de dames zien we een toename van sterkere speelsters. Claire de Graaf won van Yvette Leeftink in de B.

We danken de wedstrijdleiders Saskia en Paul Bollerman en hun team van markers en ondersteuners. Het was weer een prachtweek!

Het Real Tennis Racket van Verdienste ging dit jaar naar John Verschragen; dankzij hem hebben we twee mooie websites: www.NRTB.nl en www.real-tennis.nl

Kampioen 2019: Stephanie Zaaijer
Handicap Dubbels trofee voor Marian van Koesveld en Erik Gunter
Finalisten heren plate: Niek Verbruggen en Sander Boersma
Finalisten dames B: Claire de Graaf en Yvette Leeftink