Real Tennisbaan

De 1e Real Tennisbaan van Nederland in Den Haag?

Groot nieuws voor alle Real Tennis liefhebbers in Nederland!!


Sinds september zijn Cees de Bondt, Niek van Wijk en Saskia Bollerman betrokken geraakt bij het project Sportcomplex Laan van Poot.

Het originele plan was om HAAG atletiek eindelijk weer een indoor atletiek baan te geven en Hellas een vernieuwde sporthal. De initiatiefnemers van dit plan zagen een kans voor een groot indoor sportcomplex met veel variëteit aan sporten, waaronder ook real tennis!


Op 23 april 2021 is het structuurontwerp van dit sportcomplex aangeboden aan de wethouder sport van Den Haag. De architect, adviseur sport, financieel adviseur en projectleider zijn allemaal erg enthousiast over real tennis. Het is prachtig dat er zoveel mensen die onze sport nog nooit in het echt hebben gezien zich willen inzetten om een baan in de Vogelwijk te realiseren! Dit is een super mooie stap naar een realisatie van een real tennisbaan.


De komende tien maanden wordt er hard gewerkt aan het finaliseren van het project, onder andere financiën en details in bouw moeten nog uitgewerkt worden. Voor vragen over dit complex kan je uiteraard terecht bij één van de drie betrokken vanuit real tennis of via het contactformulier op deze site.

Real Tennisbaan Den Haag